Καλάθι αγορών  (0 items)
Προσφορές        Αναζήτηση        Επικοινωνία        Νέος Λογαριασμός        Σύνδεση          
  Γλώσσες:
 
  Νομίσματα:
 
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ  
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 

Παράδοση στα εργαλεία βαφής από το 1932

Η εταιρία Άγγελος Βασιλάκος και Υιοί ιδρύθηκε το 1932 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής και εμπορίας εργαλείων βαφής στην Ελλάδα.


Η εταιρία μας είναι σε θέση να καλύψει τόσο τις μεγάλες ανάγκες ενός πολυκαταστήματος παρέχοντας του εργαλεία βαφής και καθαρισμού όσο και τις εξειδικευμένες ενός χρωματοπωλείου με μια πλήρη σειρά εργαλείων βαφής.


Τα επώνυμα προϊόντα μας απολαμβάνουν ευρείας αναγνώρισης στην Ελλάδα τόσο λόγω της εμπειρίας μας όσο και της ευθύνης που αισθανόμαστε απέναντι στους καταναλωτές. Προτεραιότητα μας αποτελεί η παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα. Η δέσμευση για άριστη ποιότητα και το πάθος για καινοτομία αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

 

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην οργανωμένη πώληση και διανομή των προϊόντων μας, επώνυμα, εξασφαλίζεται η σωστή παρουσία των προϊόντων στο κατάστημα και η αύξηση των πωλήσεων. Επιπλέον ο καταναλωτής απολαμβάνει την σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
 

Η εξαγωγική μας δραστηριότητα αναπτύσσεται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αγγλία- Γαλλία), της Βαλκανικής, της Μέσης Ανατολής, της Ν. Αμερικής και της Αφρικής.

Αξιοποιώντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά φιλοδοξούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών, παρέχοντας τους ευνοϊκές συνθήκες αγοράς, προσφορές και επαγγελματική εξυπηρέτηση κάθε στιγμή.


Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Με εκτίμηση
ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΥΙΟΙ Α.Ε.

 


Αρχική     Νέα Προϊόντα     Νέος Λογαριασμός     Καλάθι Αγορών     Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Copyright 2007 Vaber    Όροι Χρήσης     Terms of Use      Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
Copyright © 2007 design by ilink solutions